"A kezdetektől a Net-Tech Kft. megoldásait használjuk, nélkülük mi sem lehetnénk azok, akik vagyunk. A Webbolt-Készítő nagyszerűsége abban rejlik, hogy teljes megoldást tud nyújtani induló vállalkozásnak és nagy forgalmú cégnek egyaránt. Ajánlom Őket azoknak, akik tervezhető, professzionális szolgáltatást és hosszú távú stabil informatikai hátteret szeretnének a vállalkozásuk számára."
 
Marosvölgyi Márk
PCX Kft. ügyvezetője
 
 
“Nyugodt szívvel ajánljuk a Net-Tech programozó és design csapatát, akik ízlése, problémamegoldó-képessége, rugalmassága és hozzáállása párját ritkítja. Egy bonyolult honlap vagy egy webáruház fenntartása és állandó fejlesztése nagyfokú rugalmasságot követel, és ebből a Net-Tech állandóan jelesre vizsgázik.”
 
Serfőző Zoltán
Baraka Utazási Iroda ügyvezetője
www.baraka.hu
 
 
“A Net-Tech csapata tudott az én fejemmel gondolkodni, olyan lényeges szempontokat is figyelembe vettünk, amik nekem elkerülték volna a figyelmemet. Különösen tetszik, hogy az együttműködésünket végigkíséri a feladatok folyamatos újragondolása a "Lehet-e még jobb?" szemléletével.”
 
Balázs Eszter Zita
Xtreme Lashes Ügyvezető igazgató
www.szempillahosszabbitas.hu
 
 
"Egy referencia weboldalon keresztül jutottam el a Net-Tech csapatához és szerencsésnek mondhatom magam, hogy velük dolgozhatok. A weboldalam szerkesztése során néhány egyeztetés után minden elképzelésemet megvalósították, mind grafikailag, mind a weboldal felépítésében. Az oldalhoz tartozó admin felület is könnyen kezelhető, ami nem kis mértékben könnyíti meg a mindennapi munkámat. A felmerülő változtatásokat mindig gyorsan elvégzik és segítőkészek bármilyen kérdés/kérés felmerül a weboldal használata során. Egy megbízható szakmai csapat, akikre mindig számíthatok és naprakészek a modern internetes világban."
 
Hávris Claudia
AVVENTURA Hungary Kft.
www.avventura.hu
 
 
“Köszönöm a Net-Tech csapatának az állandó, percre(!) kész segítséget, amit a weblapunk tervezésében, üzemeltetésében végeztek! Köszönettel”

Kovács László
YELLOW CAB TEAM ügyvezetője
www.yellowcab.hu