K: Ki tudom prábálni, mielőtt megrendelem a Webbolt-keszito.hu szolgáltatást?
V: Igen, ingyenesen megtekintheti a Demó Webbolt-keszito.hu szolgáltatásunkat, illetve megrendelheti az 1 hónapos próbaidővel a szolgáltatást. A próbaidő alatt költségmentesen feltöltheti webáruházát és ha kész van egyből élesítheti.
 
K: Az 1 hónapos próbaidő után tudom az elkészült tartalmaimat élesítni?
V: A próbaidő lejárta után az adatait bármikor tudja élesíteni a rendszer előfizetésével. Ha a próbaidő lejártáig nem fizet elő a szolgáltatásunkra, akkor tarlmait további 1 hónapig megőirzzüik és ez idő alatt szolgáltatásainkat korlátozzuk, de web shop-ját bármikor elindíthatja.
 
K: Van egyszeri indulási költsége a Webbolt-keszito.hu-nak?
V: Nincs,  ahavidíjon felül további díjak nem terhelik a rendszer használatakor.
 
K: Kell a Webbolt-keszito.hu-nál tranzakciós díjat fizetni?
V: Nem, a havidíjon felül nem kell semmilyen további díjat fizetni a rendszer használatáért (domain név fenntartási díj a rendszer használatától független. Költségei az ügyfelet terhelik)
 
K: Mekkora díja van a bakkártyás fizetésnek?
V: A Webbolt-keszito.hu nem nyújt bankkártyás fizetési megoldást, csak lehetőséget biztosít a CIB bankkártyás fizetési megoldás integráláshoz. A bankkártyás fizetés integrálása ingyenes a szolgáltatásunkhoz, a szolgáltatás díja a Bank mindekori döntése lapaján alakul.
 
K: Kell szerződést kötni a szolgáltatás indításához?
V: A webbolt-keszito.hu szolgáltatás igénybevételéhez elegendő az online megrendelés kitöltése és az első havidíj kifizetése, nem kell szerződést kötni. A havi rendszerességű díjfizetéssel tudja a web áruházát fenntartani nálunk. 
 
K: Tudok később is csomagot váltani?
V: Igen, a webbolt-keszito.hu szolgáltatás használatakor bármikor tud bővíteni. Érdemes indulások az alapvető igényeknek megfelelő csomagot választani és a webbolt fejlődésének megfelelően utólag zökkenőmentesen bővítheti áruházát.
 
K: Miért érdemes áruházat bérelni vásárlás helyett?
V: Folyamatos szoftware fejlesztés és technikai támogatás. Nem kell külön tárhely szolgáltatót keresnie. Soha nem évül el. Szoftwareünk egyedi fejlesztésű, így minimalizálva van az összes hírhedt támatás lehetősége. Nincsenek rejtett költségek. 13 éve változatlanul folyamatos elérést biztosítunk. Szerver parkunk éves szinten több milliós fejlesztésen esik át. 
 
Reméljük a fenti információk segítettek a rendszerrel kapcsolatos kérdésinek megválaszolásában. Azonban ha további kérdései vennek kérjük forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.