Rendelje meg Webbolt-Készítő szolgáltatásunkat. Ehhez nem kell mást tenni, mint kiválasztani a megfelelő áruház csomagot. Megadni hozzá a kapcsolattatrtó e-mail elérhetőségét és azonnal használhatja is a Webbolt-Készítőt. Megrendelés után e-mailben küldjük el a web áruház hozzáférési adatait.
 
1 hónapos ingyenes próbaidő lehetőség. Rendelje meg a Webbolt-Készítő szolgáltatást és 1 hónapig minden költség és rejett költség nélkül használhatja webáruházunkat. Ismerje meg, töltse fel áruit, alakítsa ki személyes megjelenését boltjának. Legkésőbb a próbaidő végén ha megrendeli web-shop szolgáltatásunkat az addig beállított adatival élesítjük az áruházát. A próbaidő lejárta után a webáruház nem lesz elérhető, de az adminisztrációs felületen bármikor élesítheti a szolgáltatást, a próbaidő lejártát követően max  x hónapig.
 
Megrendelésével semmilyen egyéb hűségnyilatkozatot nem vállal, a megadott adatait cégünk Adatvédelmi szabályzata szerint bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki azt.
Biztonságos online fizetési lehetőséggel azonnal az Öné lehet a web-boltja. Nem kell az átutalásra várni, hogy megérkezzen. Fizetés után a web áruháza rögtön a felhasználók rendelkezésére áll.
 
Webbolt-Készítő csomag *: 
Admin e-mail *: 
 
Kívánt Web cím: 
Számlázási cím: 
Bankkártyás fizetés: 
VPS: 
 
 
* Kötelező mezők
 
** VPS szolgáltatását 1 napon belül állítjuk be. Kérje tanácsunkat!.
 
** Bankkártyás fizetéshez először szerződni kell a szolgáltatást nyújtó CIB Bankkal. A banki feltételekrőll részletesebben a [CIB honlapján tájékozódhat]. A szükséges szerződés tervezetet a sikeres megrendelés visszaigazoló e-mailhez castolva küldjök Önnek. A banki adminisztráció várható átfutása miatt a bankkártyás fizetés aktivizálása várhatóan több napot is igénybe fog venni.